Vappugospelin jäähyväisiä vietetään ensi keväänä

LecraeSuomen vanhimpiin yhä toimiviin kristillisiin musiikkitapahtumiin kuuluva Vappugospel järjestetään tällä erää viimeistä kertaa ensi keväänä. Vappugospelia vietetään osana Kirkkopäiviä lauantaina 23. toukokuuta.

Vuosittain vapaaehtoisvoimin järjestetty tapahtuma on tarjonnut useille kouvolalaisille nuorille väylän kokeilla omia kykyjä ja kantaa vastuuta suurtapahtuman organisaatiossa. Sekä taloudelliset haasteet että vuosien mittainen muutos kulttuurin kulutuksessa yleisesti ovat kuitenkin vahvistaneet nykyisen Vappugospel-tiimin päätöksen tapahtuman lopettamisesta. Projektipäällikkö Joonas Nieminen toivoo viimeisen Vappugospelin saavan tukea joukkorahoituksen kautta. Mesenaatti-sivuston kautta jokaisella on mahdollisuus osallistua tapahtuman tukemiseen. Vaikka Vappugospel nykyisessä muodossaan jääkin historiaan, on järjestävällä tiimillä suunnitelmissa järjestää tapahtumia Kouvolassa myös tulevina vuosina.

Viimeisessä Vappugospelissa paikalle saapuville tapahtumavieraille on luvassa melkoisen upea ja monipuolinen esiintyjäjoukko. Tapahtuman esiintyjiä ovat pääesiintyjänä toimiva huippusuosittu amerikkalainen hiphop-artisti Lecrae sekä ulkomaiset vierailijat Twelve24 (UK) ja Project 86 (USA). Tapahtumassa paluukeikan tekee oululainen SM-Gospel -voittaja Lumina
Polaris. Muut kotimaiset esiintyjät ovat Pekka Laukkarinen Union ja Anton Laurila Band.

Lue lisää tapahtuman nettisivuilta osoitteessa vappugospel.fi.

 

About The Author