Uutta joulumusiikkia

Hengellisen musiikin ystävien iloksi on tänäkin jouluna julkaistu useampia uusia joululevyjä. Uuden joulumusiikkia sisältävän albumin ovat loppuvuoden aikana julkaisseet Lars Edberg, Joel Hallikainen ja Mira Kunnasluoto.

LarsEdberg_christmas_songs

Lars Edberg – My Christmas Songs, Joululauluni

Lars Edbergin joululevyllä lauluja lauletaan suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Sovitukset johdattavat juurimusiikin elementtejä hyödyntäen ja perinteitä kunnioittaen joulun tärkeimmän sanoman äärelle. Levyn 11 kappaleen joukossa ovat mm. Sydämeeni joulun teen, I’ll Be Home for Christmas ja Maria visste du. Levyllä vierailevat Ida Elina ja Ann-Charlotte Edberg.

 

JoelHallikainen_taivas_sylissani

Joel Hallikainen – Taivas sylissäni

Joel Hallikaisen viides joululevy sisältää 20 suomalaisille hyvin tuttua vanhempaa ja uudempaa joululaulua. Mukaan ovat päässeet esimerkiksi Taivas sylissäni, Konstan joululaulu, Sylvian joululaulu, Varpunen jouluaamuna ja Me käymme joulun viettohon.

 

 

MiraKunnasluoto_jouluMira Kunnasluoto – Jouluyö

Ensimmäisen gospelalbuminsa kesäkuussa julkaisseen Mira Kunnasluodon joululevy on koottu vanhoista ja uudemmista joululauluista. Mukana on myös kaksi englanninkielistä kappaletta. Levyn kappaleet kietoutuvat Jeesuksen syntymän ympärille. Albumin lauluja ovat mm. Joulurauhaa, En etsi valtaa loistoa, Heinillä härkien kaukalon ja Tulkoon joulu.

 

 

Muista myös aiempina jouluina julkaistut joululevyt, kuten Elina Vettenranta – Nyt syttyy valot tuhannet, Nina Åström – Joulun Kuningas.

About The Author