Paavo ja Ulla Pihlaiselta uutta musiikkia

Paavo ja Ulla Pihlaiselta uutta musiikkia

Viime vuonna 20-vuotista yhteistyötään hengellisen musiikin parissa mm. juhlalevyn merkeissä juhlistaneilta Paavo ja Ulla Pihlaiselta on ilmestynyt uutta musiikkia. Toisenlainen maailma sisältää 15 uutta Paavon sanoittamaa ja säveltämää laulua, jotka pohjautuvat Raamatun teksteihin ja tekijän omakohtaisiin kokemuksiin uskonelämässä. Aiheita ovat mm. lähetystyö, kiitos, rohkaisu ja rukous.

Paavo kertoo levyn taustasta seuraavasti

Äänite sai nimekseen Toisenlainen maailma. CD:llä on myös samanniminen laulu, jossa kuvataan ihmettä, jonka voi löytää rukouksessa kohtaamalla Jeesuksen ja hänen todellisuutensa. Se on toisenlainen maailma, jossa ihminen saa kokea syntien anteeksisaamisen ja siitä seuraavan ilon, rauhan ja tarkoituksen elämälle. Myös itse olen saanut sen kokea. Se on parasta, mitä voin suositella jokaiselle. Iankaikkinen elämä on lahja, joka on tarjolla kaikille. CD:n laulut pohjautuvat Raamatun eri teksteihin ja oman elämäni erilaisiin elämäntilanteisiin.

Pihlaisten kolmannella pitkäsoitolla kuullaan bändisoittimien ohella aitoja soolosoittimia kuten viulua, klarinettia, pasuunaa ja flyygeliä. Lue lisää osoitteessa pihlaiset.com.

About The Author