Osallistu Laulun aika 2017 -kilpailuun

Osallistu Laulun aika 2017 -kilpailuun

Radio Dei ja Kristillinen Eläkeliitto järjestävät Soraäänistä sulosointuihin 2017 -kilpailun, jossa inspiroidutaan itsenäisyyden teemasta. Kilpailu haastaa ikäihmisiä kilpailemaan kristillistä sanomaa sisältävällä musiikkiteoksella.

Kilpailuun kutsutaan seurakuntien ja yhdistysten kuoroja ja musiikkiryhmiä, jotka voivat olla jo olemassa olevia, tai ne voidaan koota kisaa varten erikseen. Kukin kilpaileva ryhmä koostuu vähintään neljästä yli 60-vuotiaasta henkilöstä. Mukana voi olla nuorempiakin esiintyjiä, mutta yli puolet esiintyjistä tulee olla yli 60-vuotiaita. Musiikkiesityksen pituus on 3-8 minuuttia ja sen tulee sisältää kristillisen sanoman lisäksi Suomi 100 vuotta -teemaa vapaasti toteutettuna.

Kilpailuun ilmoittautuminen alkoi tammikuussa ja päättyy 30.4.2017. Elo-syyskuussa järjestetään ympäri Suomen aluekisoja ja kilpailu huipentuu 21.10.2017 järjestettävään finaaliin. Kilpailun etenemistä seurataan Radion Dein taajuuksilla syksyn aikana. Voittajaryhmälle on tarjolla 1000 euron palkinto.

Lue lisää ja ilmoittaudu kisaan osoitteessa laulunaika.fi.

About The Author