Nina Åströmin uuden albumin julkaisua juhlistetaan syyskuun lopussa

Nina Åströmin uuden albumin julkaisua juhlistetaan syyskuun lopussa

Nina Åströmin kesäkuussa julkaistun levyn Rauhaa ja rohkeutta julkistamistilaisuus järjestetään 30.9. klo 16 Kuopion helluntaiseurakunnassa. Åströmin uusimman albumin julkaisemista juhlistetaan näin ollen jo toistamiseen, sillä ensimmäinen julkistamistilaisuus järjestettiin juhannuksena Keuruun Juhannuskonferenssin yhteydessä.

Åströmin viidennelletoista levylle on kerätty kokoelma virsiä ja hengellisiä lauluja, jotka kauniiden melodioidensa ja tekstiensä kautta auttavat näkemään Jumalan valtasuuruuden sekä Hänen suuren armonsa ja huolenpitonsa pientä ihmistä kohtaan. Äänitteen muusikot ovat suurelta osin tuttuja Åströmin edellisiltä suomenkielisiltä levyiltä. Vierailevina muusikkoina kuullaan Phil Keaggya (kitara) ja Luca Gentaa (sello). Tuottajana ja laulujen sovittajana on toiminut tuttuun tapaan Markus Vainiomäki. Levyn on kustantanut Aikamedia.

Levyn laulut valikoituivat mukaan tekstien ja musiikillisen toimivuuden perusteella. Ninan rukous on, että kuulija saa kokea tämän äänitteen myötä Jumalan suurta siunausta. Rauhan ja rohkeuden Jeesus voi ja haluaa meille antaa; valmistaudu siis ottamaan ne vastaan – ne ovat kalliita tässä maailmanajassa. Avaa itsesi Hänen muuttavalle voimalleen: Sanassa, rukouksessa, kristittyjen yhteydessä ja leivän murtamisessa.

About The Author