New Wine -verkoston kesätapahtuma alkaa huomenna Jämsässä

NewWine_logoNew Wine -verkoston jokakesäinen kesätapahtuma alkaa huomenna Jämsän Himoksella. Tapahtuman puhujia ovat tänä vuonna mm. Kate Wharton sekä Paul ja Becky Harcourt Englannin New Wine -verkostosta, Suomen New Wine -johtotiimi sekä verkostoseurakuntien johtajia. New Wine -kesätapahtuma on tarkoitettu koko perheelle ja seurakuntaperheelle.

New Wine -kesätapahtumassa varustavalla opetuksella, rukouksella ja ylistyksellä on keskeinen rooli. Opetuksen tavoitteena on varustaa seurakuntia ja seurakuntalaisia elämään todeksi Jumalan valtakunnan periaatteita. Rukouspalvelussa taas pyritään soveltamaan opetusta käytäntöön. Ylistyslauluissa keskitytään korottamaan Kristusta ja kohtaamaan Jumalaa syvällä ja henkilökohtaisella tavalla. Ylistystä tapahtumassa johtavat paikallisseurakunnissa palvelevat ylistyksenjohtajat ja –bändit.

New Wine on Englannin anglikaanikirkon parista ympäri maailmaa levinnyt seurakuntien uudistumiseen tähtäävä verkosto. Suomessa New Wine on vaikuttanut 1990-luvun alkupuolelta lähtien keräten tapahtumiin osallistujia eri kirkkokunnista. New Wine -kesätapahtumaan osallistui viime kesänä n. 2000 kristittyä eri seurakunnista ja eri puolilta Suomea.

New Wine -kesätapahtuma järjestetään Jämsän Himoksella 8.-12.7.2015. Lue lisää osoitteessa newwine.fi.

About The Author