Maata Näkyvissä -festareiden 2017 ohjelma on julkaistu

Maata Näkyvissä -festareiden 2017 ohjelma on julkaistu

Maata Näkyvissä -festareiden 2017 ohjelma on julkaistu. Maata Näkyvissä järjestetään ensi syksynä 17.-19.11.2017 tuttuun tapaan Turun Messukeskuksessa ja Gatorade Centerissä.

Pääesiintyjänä on tänä vuonna Yhdysvalloista vierailulle saapuva Tenth Avenue North. Vuosituhannen vaihteessa perustetun yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Love Is Here, By Your Side ja Healing Begins. Viimeisimmän albuminsa Followers Tenth Avenue North julkaisi viime lokakuussa.

Festareiden muu esiintyjäkaarti kattaa jälleen runsaasti kotimaan gospelmusiikin tuttuja nimiä. Konsertoimassa ovat mm. GFM, Juhani, kls., Kruuvi, Mikaveli, Park 7, Bros & Sis, Jellona, Armonskandaali, Returned, NNS, Samuli Luomaranta & Kotiinpalaajat, Save, Ida Bois, Jippu, Seppele, Pro Fide, Joonatan Palmi, Exit, Groovefem, Gospostolit, Big Bless, Roisi Roni ja Ruudolf. Paluuta keikkalavoille tekevä Great Wide North on myös kiinnitetty tapahtuman esiintyjäksi. Ulkomaisia vieraita ovat aiemmilta vuosilta tutut LZ7 ja Good Weather Forecast.

Lue lisää osoitteessa maatanakyvissa.fi.

About The Author