LupausNetin Vuoden Valinnat 2017 – Vuoden debyytti – Eveliina Marjukka, Kuule

LupausNetin Vuoden Valinnat 2017 – Vuoden debyytti – Eveliina Marjukka, Kuule

Eveliina ja Aku Lundströmin yhteistyönä syntynyt debyyttilevy Kuule ilmestyi syksyllä 2017. Lauluntekijän elämänkokemuksia ja tuntemuksia syväluotaavat sanat, suhteellisen minimalistisesti toteutetut elektroniset taustat ja hyvin intensiivisesti kappaleita tulkitseva laulaja muodostavat kokonaisuuden, joka säväyttää ja herättää ajatuksia.

Levyn kantava sanoma on itsessään nöyrtyneen, särkyneen ihmisen rukous Kaikkivaltiaan puoleen. Vaikka laulujen aiheet pääasiassa melko raskaita ovatkin, on läsnä silti yliluonnollinen ilo ja rauha. On ilahduttavaa huomata, miten tuskasta, tyhjyydestä ja ahdistuksesta kumpuava huuto on saanut Jumalassa lohduttavan vastauksen niin monella eri tavalla. Hengellinen musiikki on aidosti parhaimmillaan silloin, kun ihminen on kokenut Jumalan läsnäolon antaman rauhan ja vapauden sisimmässään. Kun sen omistaa, täyttää se sielun ja mielen. Kertomukset totuuden löytämisestä rohkaisevat ja antavat voimaa. Sitä voimaa, jonka varaan elämää kannattaa rakentaa.

Koko levyarvostelun voit lukea täällä.

___________________________

LupausNetin Vuoden Valinnat kokoaa jälleen yhteen vuoden vaikuttavimmat ja mielenkiintoisimmat asiat kristillisen musiikin alueella. Vuoden Valinnoissa nostetaan esille kristillisen musiikin ilmiöitä; levyjä, lauluja, yhtyeitä, laulajia, soittajia, säveltäjiä, sanoittajia, esiintyjiä, tapahtumia ym., jotka vievät, ja haluavat viedä, evankeliumin ilosanomaa eteenpäin hengellisen musiikin välityksellä. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistaan nyt kuudetta kertaa.

Kategorioita on tällä kertaa kuusi: Vuoden artisti, Vuoden levy, Vuoden debyytti, Vuoden lupaus, Vuoden mieleenpainuvin kappale sekä Vuoden musiikkivideo. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistiin ensimmäistä kertaa vuoden 2011 saavutuksista.

Tutustu aiempien vuosien Vuoden Valintoihin.

Vuoden debyytti 2017

Eveliina Marjukka, Kuule

About The Author