LupausNetin Vuoden Valinnat 2017 – Vuoden artisti – Exit

LupausNetin Vuoden Valinnat 2017 – Vuoden artisti – Exit

Kaiken nähnyt ja kokenut suomigospelin tunnetuin yhtye Exit täytti viime vuonna pyöreät 30 vuotta.

Uuden levyn, nuottikirjan sekä 30 vuotta Askeleita -kiertueen merkeissä kolmatta täyttynyttä vuosikymmentä juhlinut yhtye osoitti jälleen kerran, miten poikkeuksellinen on yhtyeen kyky säilyttää vuodesta toiseen musiikin uskolliset ystävät ja toisaalta uudistua maltillisesti tavoittaen aina nuorempia ikäluokkia konserttiensa yleisöksi.

Hattua täytyy myös nostaa sen tosiasian edessä, että EXITille tutut tarttuvat melodiat, puhuttelevat tekstit ja rehellinen viesti armosta ja toivosta eivät karkota kristillisestä uskosta etääntyneitäkään kuulijoita. Sekä yhtyeen uudet että vanhemmat laulut puhuttelevat yhä vauvasta vaariin, oli konserttiareena sitten kirkko tai kuppila.

___________________________

LupausNetin Vuoden Valinnat kokoaa jälleen yhteen vuoden vaikuttavimmat ja mielenkiintoisimmat asiat kristillisen musiikin alueella. Vuoden Valinnoissa nostetaan esille kristillisen musiikin ilmiöitä; levyjä, lauluja, yhtyeitä, laulajia, soittajia, säveltäjiä, sanoittajia, esiintyjiä, tapahtumia ym., jotka vievät, ja haluavat viedä, evankeliumin ilosanomaa eteenpäin hengellisen musiikin välityksellä. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistaan nyt kuudetta kertaa.

Kategorioita on tällä kertaa kuusi: Vuoden artisti, Vuoden levy, Vuoden debyytti, Vuoden lupaus, Vuoden mieleenpainuvin kappale sekä Vuoden musiikkivideo. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistiin ensimmäistä kertaa vuoden 2011 saavutuksista.

Tutustu aiempien vuosien Vuoden Valintoihin.

Vuoden artisti 2017

Exit

About The Author