LupausNetin Vuoden Valinnat 2016 – Vuoden levy – Miriam, Vertaistukiryhmä

LupausNetin Vuoden Valinnat 2016 – Vuoden levy – Miriam, Vertaistukiryhmä

Raskaamman gospelrockin edustaja Miriam miriam_vertaistukiryhma_kansisäväytti toisella levyllään varsin mieleenpainuvasti. Yhtyeen esikoislevyyn verrattuna aavistuksen rennommalla otteella soiva Vertaistukiryhmä on täynnä ravitsevaa ja lähimmäistä rohkaisevaa sanomaa.

Kappale Sinä se oot avaa levyn tukevasti yhtyeen raskaampaa linjaa edustaen ”Sinä minut sanoissasi kohtaat”. Vertaistukilaulu haastaa kulkemaan epäonnistuneen vierellä ”Muitakin on karaistu monin pettymyksin”. Sinapinsiemen on uskossa uskomisen pohdintaa, joka koskettaa varmasti jokaista kristittyä. Kuuluisia viimeisiä sanoja taas pitää sisällään kaikki Miriamin vahvuudet. Vahva äänimaailma raskaalla otteella, mutta kirkkaalla ilmeellä ja sanomalla puhuttelee ja jää mieleen. Levyn päättävä kappale Vain Sinä voit on sanoissaan pysäyttävä ”Jeesus, vain yksin Sä voit”.

Levy on lähestulkoon kaikilta ominaisuuksiltaan erinomainen. Sanoitukset ovat eittämättä levyn kantava voima ja kerrassaan upeasti kristillisen uskon sanoman keskiössä. Ihmisen ansiot eivät levyllä nouse jalustalle vaan keskiössä on Jeesuksen sovitustyössä ilmentyvä ansaitsematon armo.

Miriam-yhtyeen Vertaistukiryhmä on LupausNetin Vuoden levy 2016.

_______________

LupausNetin Vuoden Valinnat kokoaa jälleen yhteen vuoden vaikuttavimmat ja mielenkiintoisimmat asiat kristillisen musiikin alueella. Vuoden Valinnoissa nostetaan esille kristillisen musiikin ilmiöitä; levyjä, lauluja, yhtyeitä, laulajia, soittajia, säveltäjiä, sanoittajia, esiintyjiä, tapahtumia ym., jotka vievät, ja haluavat viedä, evankeliumin ilosanomaa eteenpäin hengellisen musiikin välityksellä. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistaan nyt viidettä kertaa.

Kategorioita on tällä kertaa kuusi: Vuoden artisti, Vuoden levy, Vuoden debyytti, Vuoden lupaus ja Vuoden mieleenpainuvin kappale. Uutena kategoriana mukana on Vuoden musiikkivideo. Osassa kategorioista valitaan myös osa-alueellaan kunniamaininnan arvoisesti onnistunut erinomainen kakkonen. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistiin ensimmäistä kertaa vuoden 2011 saavutuksista.

Tutustu aiempien vuosien Vuoden Valintoihin.

About The Author