LupausNetin Vuoden Valinnat 2016 – Vuoden debyytti – Poika & Maria, Kutsu

LupausNetin Vuoden Valinnat 2016 – Vuoden debyytti – Poika & Maria, Kutsu

Viime marraskuussa Päivä Osakeyhtiön kustantamana ilmestynyt Poika & Maria -duon debyyttialbumi Kutsu on täynnä kappaleita uskosta, toivosta ja rakkaudesta. Mainioilla sanoituksilla hyvin henkilökohtaisiakin tuntemuksia ja kokemuksia läpikäyvä pariskunta Heidi & Aarni on saanut aikaan herkän, mutta voimakkaasti ajatuksia herättelevän levyn.

Kaksikon ensimmäinen virallinen askel musiikin saralla on varsin upeasti onnistunut. Kutsu-levyn tunnelma on kauttaaltaan läheinen ja hyvin aito. Musiikki on hyvin toteutettua, selkeää ja laulajat ovat pääosassa. Erityisesti duettojen ystäville tämä mahtava kahden äänen yhteenkuuluvuus ja kaunis sointi tuottaa varmasti kylmiä väreitä. Pojan ja Marian yhteinen matka on eittämättä vasta alussa.

LupausNetin Vuoden debyytti 2016 on Poika & Maria:n Kutsu.

_______________

LupausNetin Vuoden Valinnat kokoaa jälleen yhteen vuoden vaikuttavimmat ja mielenkiintoisimmat asiat kristillisen musiikin alueella. Vuoden Valinnoissa nostetaan esille kristillisen musiikin ilmiöitä; levyjä, lauluja, yhtyeitä, laulajia, soittajia, säveltäjiä, sanoittajia, esiintyjiä, tapahtumia ym., jotka vievät, ja haluavat viedä, evankeliumin ilosanomaa eteenpäin hengellisen musiikin välityksellä. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistaan nyt viidettä kertaa.

Kategorioita on tällä kertaa kuusi: Vuoden artisti, Vuoden levy, Vuoden debyytti, Vuoden lupaus ja Vuoden mieleenpainuvin kappale. Uutena kategoriana mukana on Vuoden musiikkivideo. Osassa kategorioista valitaan myös osa-alueellaan kunniamaininnan arvoisesti onnistunut erinomainen kakkonen. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistiin ensimmäistä kertaa vuoden 2011 saavutuksista.

Tutustu aiempien vuosien Vuoden Valintoihin.

About The Author