LupausNetin Vuoden Valinnat 2016 – Vuoden artisti – Nina Åström

LupausNetin Vuoden Valinnat 2016 – Vuoden artisti – Nina Åström

Tämän hetken kenties pidetyin hengellisen ninaastrom_2016musiikin artisti Nina Åström ahkeroi levyrintamalla myös viime vuonna. Hilja Aaltosen tekstien tulkitsijaksi profiloitunut Åström siirtyi keväällä julkaistun Takaisin kotiin -albumin myötä jälleen laulamaan myös itse sanoittamiaan ja säveltämiään kappaleita.

Rohkaisevilla aitoon evankeliumiin ja ihmiselämään kytkeytyneillä sanoituksilla varustettu laulajan neljästoista pitkäsoitto kuvastaa hyvin Åströmin muuntautumiskykyä. Uuden levyn ohella laulaja-lauluntekijä-evankelistasta julkaistiin viime vuonna myös hänen elämäänsä monesta näkökulmasta lähestyvä kirja Toisin silmin.

Kutsumustaan Åström toteuttaa laulavana evankelistana Suomen ohella myös ulkomailla, erityisesti Itä-Euroopassa ja Venäjällä. Maallista menestystäkin saavuttaneen Åströmin nöyrä asenne ja helposti lähestyttävä olemus toimivat hänen uraansa seuraaville nuoremmille muusikoille, ja muille hengellistä kutsumustaan etsiville, erinomaisena esimerkkinä.

Nina Åström on LupausNetin Vuoden artisti 2016.

_______________

LupausNetin Vuoden Valinnat kokoaa jälleen yhteen vuoden vaikuttavimmat ja mielenkiintoisimmat asiat kristillisen musiikin alueella. Vuoden Valinnoissa nostetaan esille kristillisen musiikin ilmiöitä; levyjä, lauluja, yhtyeitä, laulajia, soittajia, säveltäjiä, sanoittajia, esiintyjiä, tapahtumia ym., jotka vievät, ja haluavat viedä, evankeliumin ilosanomaa eteenpäin hengellisen musiikin välityksellä. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistaan nyt viidettä kertaa.

Kategorioita on tällä kertaa kuusi: Vuoden artisti, Vuoden levy, Vuoden debyytti, Vuoden lupaus ja Vuoden mieleenpainuvin kappale. Uutena kategoriana mukana on Vuoden musiikkivideo. Osassa kategorioista valitaan myös osa-alueellaan kunniamaininnan arvoisesti onnistunut erinomainen kakkonen. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistiin ensimmäistä kertaa vuoden 2011 saavutuksista.

Tutustu aiempien vuosien Vuoden Valintoihin.

About The Author