LupausNetin Vuoden Valinnat 2015 – Vuoden debyytti – Tiina Ask & The Great Old Band, Vaeltajan tie

LupausNetin Vuoden Valinnat 2015 – Vuoden debyytti – Tiina Ask & The Great Old Band, Vaeltajan tie

LupausNetin valinta Vuoden debyytiksi on Tiina Ask & The Great Old Bandin valloittava esikoisjulkaisu Vaeltajan tie. Hämmentävällä tavalla monipuolisuudellaan ja vapaudellaan hämmästyttävä, mutta silti selkeänä ja hyvin koossa pysyvänä kokonaisuutena säilyvä levy ylläpitää ehkä juuri kiehtovan monimuotoisuutensa ansiosta kiinnostavuutensa loppuun saakka. Vaeltajan tie on ehdottomasti albumi, joka kannattaa kuunnella. Tiina Ask onnistuu levyllä ihmeellisellä tavalla kietomaan kaikki muut instrumentit täydellisesti tulkintansa tueksi. Siellä täällä saavat myös melodiasoittimet, kuten piano, oman hetkensä, mutta vain pienen, kunnes jälleen Askin vahva ja eläväinen laulu valtaa tilan.

Tiina Ask & The Great Old Bandin Vaeltajan tie on LupausNetin Vuoden debyytti 2015.

————-

LupausNetin Vuoden Valinnat kokoaa yhteen vuoden vaikuttavimmat ja mielenkiintoisimmat levyt. Vuoden Valinnoissa nostetaan esille myös kristillisen musiikin ilmiöitä; yhtyeitä, laulajia, soittajia, säveltäjiä, sanoittajia, esiintyjiä, tapahtumia ym., jotka vievät, ja haluavat viedä, evankeliumin ilosanomaa eteenpäin hengellisen musiikin välityksellä.

Kategorioita on tällä kertaa viisi: Vuoden artisti, Vuoden levy, Vuoden debyytti, Vuoden lupaus, Vuoden mieleenpainuvin kappale. Osassa kategorioista valitaan myös osa-alueellaan kunniamaininnan arvoisesti onnistunut erinomainen kakkonen. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistaan nyt neljättä kertaa. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistiin ensimmäistä kertaa vuoden 2011 saavutuksista.

Tutustu aiempien vuosien Vuoden Valintoihin.

About The Author