LupausNetin Vuoden Valinnat 2014 – Vuoden lupaus – Maria Lappi

MariaLappiSyksyllä julkaistun ensimmäisen soololevynsä myötä myös yhtyeille Kajaste ja Kolmas aamu kappaleita tehnyt Maria Lappi osoitti viimeistään lahjakkuutensa lauluntekijänä. Kuten Välähdyksiä-levyn levyarvostelussa todettiin, kirkkaalla ja heleällä äänellä omia tekstejään tulkitseva Lappi säväyttää ja pysäyttää laulujensa kautta yksiselitteisellä ja rehellisellä kerronnallaan turtuneemmankin korvan ja mielen pohtimaan Jumalan läsnäolon pyhyyttä ja huolenpitoa. Maria Lappi on ensimmäisen sooloalbuminsa myötä noussut kotimaisen kristillisen musiikin etujoukkoihin.

LupausNetin Vuoden lupaus on Maria Lappi.

Vuoden lupaus -kategorian erinomainen kakkonen on kovallherz_yhtyea ryminällä nousua kaiken kansan tietoisuuteen tekevä Herz-yhtye, jonka debyyttialbumin ilmestymistä on lupa odottaa kuluvan vuoden aikana.

 

————-

LupausNetin Vuoden Valinnat kokoaa yhteen vuoden vaikuttavimmat ja mielenkiintoisimmat levyt. Vuoden Valinnoissa nostetaan esille myös kristillisen musiikin ilmiöitä; yhtyeitä, laulajia, soittajia, säveltäjiä, sanoittajia, esiintyjiä, tapahtumia ym., jotka vievät, ja haluavat viedä, evankeliumin ilosanomaa eteenpäin hengellisen musiikin välityksellä. Kategorioita on tällä kertaa seitsemän: Vuoden artisti, Vuoden levy, Vuoden debyytti, Vuoden lupaus, Vuoden tapahtuma, Vuoden mieleenpainuvin kappale sekä Vuoden ulkomaiset poiminnat. Osassa kategorioista valitaan myös osa-alueellaan kunniamaininnan arvoisesti onnistunut erinomainen kakkonen. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistiin ensimmäistä kertaa vuoden 2011 saavutuksista. Aiemmin vuosien 2011 ja 2012 saavutuksista tehdyt LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistaan nyt kolmatta kertaa.

About The Author