LupausNetin Vuoden Valinnat 2014 – Vuoden artisti – Immanuel

Hannes Honkanen Photography

Hannes Honkanen Photography

Ilotulitusraketin lailla säkenöivä Immanuel-yhtye nousi loppuvuodesta 2012 julkaistun debyyttialbuminsa Kilosanomaa myötä yhdeksi suosituimmista kristillisen musiikin artisteista. Yhtyeen kappaleet ovat keikkuneet viime vuosina latauslistojen kärjessä ja debyyttialbumin ohella menestykseksi on osoittautunut myös yhtyeen toinen levy Jumalanmiehii. Roisi Ronin (Roni Lempiäinen) ja Mikavelin (Mikael Meklin) perustama Immanuel on keikkaillut kahden viimeisen vuoden aikana ahkerasti ympäri Suomen. Yhtyeen musiikkivideot ovat keränneet Youtubessa valtavan määrän katselukertoja.

Avoimesti uskostaan kertova Immanuel ottaa musiikillaan vahvasti kantaa nyky-yhteiskunnan ikäviin lieveilmiöihin, kuten nuorten syrjäytymiseen, huumeiden käyttöön ja ihmiskauppaan. Vaikka Immanuel on toiminut vasta kolmen vuoden ajan, on yhtye tehnyt pysyvän vaikutuksen kotimaiseen kristilliseen musiikkiin.

Immanuel on LupausNetin Vuoden artisti 2014.

————-

LupausNetin Vuoden Valinnat kokoaa yhteen vuoden vaikuttavimmat ja mielenkiintoisimmat levyt. Vuoden Valinnoissa nostetaan esille myös kristillisen musiikin ilmiöitä; yhtyeitä, laulajia, soittajia, säveltäjiä, sanoittajia, esiintyjiä, tapahtumia ym., jotka vievät, ja haluavat viedä, evankeliumin ilosanomaa eteenpäin hengellisen musiikin välityksellä. Kategorioita on tällä kertaa seitsemän: Vuoden artisti, Vuoden levy, Vuoden debyytti, Vuoden lupaus, Vuoden tapahtuma, Vuoden mieleenpainuvin kappale sekä Vuoden ulkomaiset poiminnat. Osassa kategorioista valitaan myös osa-alueellaan kunniamaininnan arvoisesti onnistunut erinomainen kakkonen. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistiin ensimmäistä kertaa vuoden 2011 saavutuksista. Aiemmin vuosien 2011 ja 2012 saavutuksista tehdyt LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistaan nyt kolmatta kertaa.

About The Author