LupausNetin Vuoden Valinnat 2012 – Vuoden artisti – Viktor Klimenko

Viime vuonna 70-vuotissyntymäpäiviään ja 50-vuotista taiteilijauraansa juhlistanut etelävenäläisen kasakkaperheen poika Viktor Klimenko on LupausNetin Vuoden artisti 2012. Juhlavuottaan useampien kokoelmalevyjen, konserttikiertueen ja juhlakonserttien merkeissä viettäneen Klimenkon pitkä taiteilijaura pitää sisällään lukuisia levyjä, elokuvia, näytelmiä sekä yksin että yhdessä muiden taiteilijoiden kanssa pidettyjä konsertteja ja kiertueita niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Klimenkon ensimmäisestä hengellisestä albumista, kultalevyn Suomessa ja Ruotsissa ensimmäisenä suomalaisartistin levynä saavuttaneesta, Jeesus on Herra -albumista on kulunut jo yli kolme vuosikymmentä. Klimenkon mahtavan kirkkaalle ja voimakkaasti koskettavalle äänelle on vaikea löytää vertaistaan. Ja mikä parasta, taiteilija haluaa käyttää lahjaansa Jumalan kunniaksi.

Viktor Klimenko on LupausNetin Vuoden artisti 2012.

Vuoden artisti -kategorian erinomainen kakkonen on 25-vuotista historiaansa vuonna 2012 konserttikiertueella sekä uudella Päiväntasaaja -levyllään juhlistanut Exit-yhtye.

————-

LupausNetin Vuoden Valinnat kokoaa yhteen vuoden vaikuttavimmat ja mielenkiintoisimmat levyt. Vuoden Valinnoissa nostetaan esille myös kristillisen musiikin ilmiöitä; yhtyeitä, laulajia, soittajia, säveltäjiä, sanoittajia, esiintyjiä, tapahtumia ym., jotka vievät, ja haluavat viedä, evankeliumin ilosanomaa eteenpäin hengellisen musiikin välityksellä. Kategorioita on tällä kertaa seitsemän: Vuoden artisti, Vuoden levy, Vuoden debyytti, Vuoden lupaus, Vuoden tapahtuma, Vuoden mieleenpainuvin kappale sekä Vuoden ulkomaiset poiminnat. Osassa kategorioista valitaan myös osa-alueellaan kunniamaininnan arvoisesti onnistunut erinomainen kakkonen. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistiin ensimmäistä kertaa vuoden 2011 saavutuksista.

About The Author