kls. -yhtyeen uusi levy ulkona

kls. -yhtyeen uusi levy ulkona

kls. -yhtyeen pitkään odotettu uusi albumi Me vastaan maailma julkaistiin tänään. Ennakkokuuntelussa yhtyeen järjestämässä leffaillassa Tampereen Koskikeskuksessa jo lokakuun puolella esitelty levy on yhtyeen viides pitkäsoitto. Edellisen, vuonna 2013 julkaistun Hiljaisuus huutaa, levyn jälkeen yhtye on julkaissut neljä singleä, jotka kaikki löytyvät myös tältä yhtyeen uudelta levyltä. Uusi albumi on kuunneltavissa mm. Spotifyssa.

Jo kunnioitettavaan kolmentoista vuoden ikään ehtinyt, vuonna 2004 perustettu kls. on kasvattanut suosiotaan tasaisesti ja on tällä hetkellä yksi suomenkielisen kristillisen musiikin kysytyimmistä yhtyeistä. kls. tunnetaan mm. kappaleista Aurinko nousee (sen täytyy olla niin) ja Vielä täällä on meitä. Viimeksi mainittu on jäänyt lähtemättömästi kristillisen musiikin ystävien mieleen myös Immanuel-yhtyeen yhdessä kls.:n ja Daikinin kanssa Immanuelin Kilosanomaa-debyyttilevylle tekemästä VTOM-versiosta.

kls. on seuraavan kerran kuultavissa livenä Maata Näkyvissä -festareilla sunnuntaina 19.11. Lue aiheesta lisää osoitteessa kls.fi.

About The Author