Joel Hallikainen viettää juhlavuotta

Joel Hallikainen viettää juhlavuotta

Musiikkitaiteilijana jo 35 vuotta sitten aloittanut Joel Hallikainen juhlii tänä vuonna taiteilijauransa tasavuosia. Laulaja-lauluntekijältä on ilmestynyt 35-vuotisen uran aikana kunnioitettavat 24 albumia. Debyyttialbumi Joel Hallikainen on tällä hetkellä kautta aikojen viidenneksi myydyin äänite Suomessa. Myös uran toinen sooloalbumi Anna vierellesi tulla mahtuu viidenkymmenen myydyimmän joukkoon.

Hallikaisen hengellinen herääminen ja uudet laulut synnyttivät laulaja-lauluntekijän ensimmäisen gospel-levyn vuonna 2004. Mutta suurin niistä on rakkaus otettiin hyvin vastaan ja levystä tulikin vuoden myydyimpiä hengellisen musiikin äänitteitä Suomessa. Täyspitkiä gospel-levyjä on ehtinyt ilmestyä yhteensä kuusi. Hallikaisen omista lauluista tunnetuimpia ovat mm. Enkeli pieni, Salaisin kipuni, Lupaus ja Tyhjät kädet.

Joel Hallikaisen juhlavuoteen mahtuu konsertteja niin gospelin kuin kesälavakeikkojen merkeissä. Katso Joel Hallikaisen juhlavuoden keikat ja konsertit kalenterista. Lue myös uusimmat kuulumiset osoitteessa joelhallikainen.com.

About The Author