Gospel Riders 7xSF 2016 Yksi Tie – En Väg käynnistyy juhannuksena Keuruulta

7XSF2016_TARRAGospel Riders –moottoripyöräkerhon viides 7xSF (seitsemän kertaa Suomi Finland) -ajo käynnistyy juhannuksena Keuruulta. Ajoon osallistuu satoja motoristeja, joita yhdistävät kristilliset arvot.

Viisi motoristiryhmää vierailee tänäkin kesänä kolmen viikon aikana sadalla paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Gospel Riders järjestää matkan varrella yhteistyössä eri seurakuntien kanssa toritapahtumia, vierailuja ja erilaisia aktiviteetteja. Kiertue päättyy perjantaina 15.7. Gospel Riders -kerhon vuotuiseen päätapahtumaan MOJ-meetingiin Tampereella.

7xSF-kiertueen teema Yksi Tie viittaa siihen, että jokainen motoristi ajaa vain yhtä, itse valitsemaansa tietä. Jokainen toivoo, että tie on hyvä ja turvallinen, matka miellyttävä, ja päämäärä oikea. Jokaisella ihmisellä on vain yksi elämä elettävänään, se yksi tie. Se tie vie ikuiseen elämään ja sille tielle ohjaa yksi nimi: Jeesus Kristus. 7xSF-tapahtumia järjestetään sitä varten, että mahdollisimman moni löytäisi reitin tälle tielle.

Lisätietoa ajosta löytyy osoitteessa gospelriders.fi. Samassa osoitteessa voi myös seurata kiertueen etenemistä mm. matkalla kuvattujen videoiden merkeissä.

About The Author