Evankeliumijuhla kesäkuun viimeisenä viikonloppuna Sastamalassa

evankeliumijuhla_2015_juliste_354x500px_rgbValtakunnallinen Evankeliumijuhla järjestetään tänä kesänä Sastamalassa. Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen SLEY:n kerran vuodessa järjestämään valtakunnalliseen kesäjuhlaan odotetaan tänä vuonna noin 15 000 kävijää. Evankeliumijuhlan teema on tällä kertaa Nimi taivaan kirjassa.

Tapahtumassa vietetään rinnakkain kolmea eri juhlaa. Juhlakentän ohjelma on suunnattu aikuisille, lapsiperheille ja nuorille on omaa ohjelmaa. Yksi tapahtuman vetonauloista on Sastamalan kesäasukas, ulkoministeri Timo Soini, jota haastatellaan lauantaina teemasta päättäjä, vaikuttaja, julkkis ja kristitty. Lapsiperheiden lauantain aloittaa TV:stä tutun Satu Sopasen ja Tuttiorkesterin megamuskari. Illalla on luvassa niin Vammalasta kotoisin olevan Hanna Ekolan kuin a cappella -lauluyhtye Club for Fiven konsertit. Perjantaina juhlan avajaisissa esiintyy muun muassa kristitty stand up -koomikko Mikko Vaismaa.

Evankeliumijuhla 26.-28.6. Sastamalassa keskusurheilukentän ja Vexve Areenan alueilla. Lisätietoja osoitteessa evankeliumijuhla.fi.

About The Author