Arttu Laitiselta ensimmäinen musiikkivideo

ArttuLaitinen_LupausVuosi sitten debyyttialbuminsa Lupaus julkaissut Arttu Laitinen on toteuttanut yhteistyössä Sulka productionsin kanssa musiikkivideon kappaleesta Suljettu maa.

Suljettu maa on yksi hienoimmista tekeleistäni. Se kertoo tarinaa paljastamatta loppua ja puhuen jokaiselle hieman eri asioita. On ollut alusta asti selvää, että juuri tähän lauluun pitää tehdä kaikkien aikojen ensimmäinen videoni”, Laitinen kertoo.

Videolla nähdään artisti oransseissa haalareissa ja kädet sidottuina sekä mies mustissa, naama verhottuna. Lauluntekijä haluaa videon kautta ottaa kantaa viimeaikaisiin terroritekoihin. ”Koko nuoruuttani on leimannut uutiset radikaaleista terroristeista, jotka uskontonsa nimissä riistävät lukuisilta viattomilta hengen. Halusin videollani osoittaa kunnioitusta kaikille terrorismin kynsiin joutuneille. Tämä on myös solidaarisuuden osoitus uskonsa puolesta kärsimään joutuneille.

Musiikkivideo julkaistaan Kotkan helluntaiseurakunnassa 26.4. klo 16 alkavassa tilaisuudessa. Lue lisää osoitteessa arttulaitinen.fi. Lue myös Lupaus-levyn arvostelu täällä.

About The Author