LupausNet

lupausnetSivusto on perustettu elokuussa 2007 ja avattu syyskuussa 2007. Raamatunpaikat 1. Joh. 2:25 / Room. 4:20-21 kertovat sivuston nimen alkuperästä ja elämän tärkeimmästä asiasta: Uskosta Jeesukseen Kristukseen Vapahtajaamme ja hänen antamastaan lupauksesta, iankaikkisesta elämästä.

Sivustoa ylläpidetään yhteiskristilliseltä pohjalta. LupausNetin tärkein tavoite on välittää evankeliumia nostamalla eri tavoin esille kristillisen musiikin ilmiöitä; yhtyeitä, laulajia, soittajia, säveltäjiä, sanoittajia, esiintyjiä, tapahtumia ym., jotka vievät, ja haluavat viedä, evankeliumin ilosanomaa eteenpäin hengellisen musiikin välityksellä. Tärkeimpiä työvälineitä tavoitteen toteuttamisessa ovat mm. tapahtumakalenteri, uutiset, artistiesittelyt ja levyarvostelut.

Sivustoa ylläpitää Lassi. Voit antaa palautetta, lähettää tiedotteita tai muuten olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen posti (at) lupaus.net tai palaute-lomakkeella. Lähetä sähköpostia myös, jos olet kiinnostunut tukemaan LupausNetin toimintaa esim. mainostamalla sivustolla.

—————

Keikkatiedot julkaistaan sitoumuksetta. Keikkatiedot kerätään jokaisen keikkakalenterissa olevan esiintyjän omilta nettisivuilta, joten keikkatietojen paikkansapitävyys on mahdollista tarkistaa sieltä. Mahdolliset muutokset pyritään päivittämään listaan. Ylläpitäjä ei ota vastuuta tietojen oikeellisuudesta, virheettömyydestä tai ajantasaisuudesta. Ylläpitäjä ei vastaa mistään internetpalvelun käytöstä mahdollisesti aiheutuneesta vahingosta.