Paavo ja Ulla Pihlaiselta uutta musiikkia

Paavo ja Ulla Pihlaiselta uutta musiikkia

Viime vuonna 20-vuotista yhteistyötään hengellisen musiikin parissa mm. juhlalevyn merkeissä juhlistaneilta Paavo ja Ulla Pihlaiselta on ilmestynyt uutta musiikkia. Toisenlainen maailma sisältää 15 uutta Paavon sanoittamaa ja säveltämää laulua, jotka pohjautuvat Raamatun teksteihin ja tekijän omakohtaisiin kokemuksiin uskonelämässä. Aiheita ovat mm. lähetystyö, kiitos, rohkaisu ja rukous.

Paavo kertoo levyn taustasta seuraavasti

Äänite sai nimekseen Toisenlainen maailma. CD:llä on myös samanniminen laulu, jossa kuvataan ihmettä, jonka voi löytää rukouksessa kohtaamalla Jeesuksen ja hänen todellisuutensa. Se on toisenlainen maailma, jossa ihminen saa kokea syntien anteeksisaamisen ja siitä seuraavan ilon, rauhan ja tarkoituksen elämälle. Myös itse olen saanut sen kokea. Se on parasta, mitä voin suositella jokaiselle. Iankaikkinen elämä on lahja, joka on tarjolla kaikille. CD:n laulut pohjautuvat Raamatun eri teksteihin ja oman elämäni erilaisiin elämäntilanteisiin.

Pihlaisten kolmannella pitkäsoitolla kuullaan bändisoittimien ohella aitoja soolosoittimia kuten viulua, klarinettia, pasuunaa ja flyygeliä. Lue lisää osoitteessa pihlaiset.com.

lassi

lassi

Lassi Rosala on LupausNetin perustaja ja ylläpitäjä.
lassi

Viimeisimmät artikkelit, lassi (Katso kaikki)

About The Author

lassi

Lassi Rosala on LupausNetin perustaja ja ylläpitäjä.

Tapahtumat

loka
27
pe
all-day EtCetera @ Turku
EtCetera @ Turku
loka 27 all-day
 
all-day Park 7 @ Raahe
Park 7 @ Raahe
loka 27 all-day
Park 7 @ Raahe | Raahe | Suomi
 
loka
28
la
all-day EtCetera @ Hyvinkää
EtCetera @ Hyvinkää
loka 28 all-day
 
all-day GFM @ Jämsä, Silmät Ristissä
GFM @ Jämsä, Silmät Ristissä
loka 28 all-day
 

Share This