Mahdollisuus muutokseen Varsinais-Suomi

Maaliskuussa eri puolilla Varsinais-Suomea järjestettävä Mahdollisuus muutokseen -mediakampanja kertoo 60 tositarinaa tiestä parempaan elämään.

Turun, Salon ja Uudenkaupungin katukuvaan ilmestyy maaliskuun ajaksi kasvoja, jotka puhuvat muutoksesta – vieläpä hyvään suuntaan. Tutut ja tuntemattomammat varsinaissuomalaiset ovat panneet itsensä likoon ja kertoneet muutostarinansa. Mahdollisuus muutokseen -kampanjan järjestää noin 60 varsinaissuomalaista seurakuntaa ja järjestöä eri kirkkokunnista yhdessä medialähetysjärjestö IRR-TV:n kanssa.

Kampanjan tarkoituksena on maaliskuun aikana tavoittaa ihmisiä laajasti kaikista kansankerroksista median välityksellä. Muutoskertomusten sanomana on Jumalan tuoma apu erilaisissa elämäntilanteissa. Mahdollisuus muutokseen -kampanja ei ota kantaa yksittäisiin eettisiin tai teologisiin kysymyksiin vaan keskittyy kristinuskon ydinsanomaan; siihen mikä kaikille kristityille on yhteistä.

Tapahtuman virallinen avajaistilaisuus järjestetään perjantaina 8.3. klo 15.30 Hansatorilla. Kampanjan avaa sisäministeri Päivi Räsänen. Mukana avajaistilaisuudessa ovat euroedustajat Sari Essayah ja Hannu Takkula, joista edellinen osallistuu missioon omalla muutoskertomuksellaan. Tilaisuudessa haastatellaan myös muutamaa omasta muutoksestaan kertovaa henkilöä. Lue lisää aiheesta tapahtuman nettisivuilta muutokseen.fi ja katso myös muut menovinkit.

About The Author