Maata Näkyvissä -festareilla yhteensä 22 500 kävijää

Viime viikonloppuna Turun HK Areenalla ja Messukeskuksessa järjestetyt Maata Näkyvissä -festarit houkuttelivat tänä vuonna 22 500 kävijää. Lauantai-iltana järjestetty perinteinen pääkonsertti keräsi HK Areenalle 8 500 kuulijaa.

Maata Näkyvissä -festareiden projektipäällikkö Lauri Halme antaa festareille hyvän arvosanan ja suuntaa jo katseen tulevaan. ”Nämä ovat olleet upeat festarit, ja ensi vuonna haluamme olla toteuttamassa entistä parempaa tapahtumaa”, Halme kommentoi. Halme muistuttaa myös, että Maata Näkyvissä -festarit eivät olisi mitään ilman paikalle saapuneita festarivieraita ja satoja vapaaehtoisia talkoolaisia. ”Yleisö luo festareiden ainutlaatuisen tunnelman. Maata Näkyvissä -festarit ovat meidän yhteinen juttu”, summaa Lauri Halme tyytyväisenä festariviikonloppua.

Ensi vuonna Maata Näkyvissä -festarit järjestetään 14.-16.11. jo 30. kerran. Juhlavuoden teema on ”Kiitos kaikesta”.

Maata Näkyvissä -festarit järjestettiin Turun HK Areenalla ja Messukeskuksessa 15.–17.11.2013. Sleyn nuorisotyön ja Turun evankelis-luterilaisten seurakuntien tuottama tapahtuma on yksi Euroopan suurimmista kristillisistä nuorten festareista.

About The Author