Maanalainen levykauppa lopettaa toimintansa tammikuun viimeisenä päivänä

Maanalainen levykauppa lopettaa toimintansa tammikuun viimeisenä päivänä

Vuodesta 1998 kristillisen musiikin puolesta toiminut Maanalainen levykauppa lopettaa toimintansa 31.1.2016. Levykaupan perustajiin kuulunut ja muutama vuosi sitten uudestaan levykaupan vetäjäksi ryhtynyt mm. No Man’s Bandista ja Deuteronomiumista tuttu musiikkimies Miika Partala suuntaa uusien haasteiden pariin.

Maanalainen levykauppa on viimeiset vuodet taistellut sinnikkäästi musiikkimyynnin digitalisoitumisen aiheuttamien paineiden keskellä. Levykauppa on omalta osaltaan huolehtinut siitä, että kristillisen musiikin ystäville on tarjolla monipuolista hengellistä musiikkia myös perinteisemmässä levymuodossa. Yritys on tullut monelle tutuksi erilaisten kristillisten tapahtumien yhteydessä harjoittamastaan tapahtumamyynnistä. Maanalainen levykauppa on pitkän toimintansa aikana ollut mukana levymyynnin ohella myös monen suomalaisen kristillisen musiikin esittäjän uran alkuvaiheissa. Maanalainen levykauppa on julkaissut mm. yhtyeiden VIP, Sotahuuto, Lumina Polaris, Kaemo, The Truth ja Kontrol levyjä.

LupausNet kiittää Maanalaista levykauppaa ansiokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä suomalaisen kristillisen musiikin parissa.

About The Author