LupausNetin Vuoden Valinnat 2016 – Vuoden musiikkivideo – MGtH, Anna leipää – Arvokas

LupausNetin Vuoden Valinnat 2016 – Vuoden musiikkivideo – MGtH, Anna leipää – Arvokas

20-vuotissyntymäpäiviään tänä vuonna viettävä folkrock-gospelyhtye MGtH julkaisi marraskuussa 2015 uusimman levynsä Arvokas. Samaiselta levyltä ilmestyi kevään 2016 kuluessa kaksi musiikkivideota, joista jälkimmäinen piti sisällään mahtavat kahdeksan minuuttia liikkuvaa kuvaa ja ääntä.

Kyseiseen videoon oli yhdistetty uuden albumin kappaleet Anna leipää ja Arvokas. Miellyttävillä soundeilla ja ammattimaisella otteella tehty musiikki saa hyvin rakennetusta ja laadukkaasta videosta arvoisensa visuaalisen jatkumon, joka herättelee ajatuksia ja tukee tarinanomaisesti kappaleiden sanomaa.

MGtH-yhtyeen video kappaleista Anna leipää ja Arvokas on LupausNetin vuoden musiikkivideo 2016.

_______________

LupausNetin Vuoden Valinnat kokoaa jälleen yhteen vuoden vaikuttavimmat ja mielenkiintoisimmat asiat kristillisen musiikin alueella. Vuoden Valinnoissa nostetaan esille kristillisen musiikin ilmiöitä; levyjä, lauluja, yhtyeitä, laulajia, soittajia, säveltäjiä, sanoittajia, esiintyjiä, tapahtumia ym., jotka vievät, ja haluavat viedä, evankeliumin ilosanomaa eteenpäin hengellisen musiikin välityksellä. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistaan nyt viidettä kertaa.

Kategorioita on tällä kertaa kuusi: Vuoden artisti, Vuoden levy, Vuoden debyytti, Vuoden lupaus ja Vuoden mieleenpainuvin kappale. Uutena kategoriana mukana on Vuoden musiikkivideo. Osassa kategorioista valitaan myös osa-alueellaan kunniamaininnan arvoisesti onnistunut erinomainen kakkonen. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistiin ensimmäistä kertaa vuoden 2011 saavutuksista.

Tutustu aiempien vuosien Vuoden Valintoihin.

About The Author