LupausNetin Vuoden Valinnat 2015 – Vuoden lupaus – Maksetut Viulut

LupausNetin Vuoden Valinnat 2015 – Vuoden lupaus – Maksetut Viulut

Maksetut Viulut on nykymittapuun mukaan varMaksetutViulutsin persoonallinen kokoonpano sekä soittimien että kappaleiden perusteella. Yhtyeen soittimet ovat perinteisiä kansanmusiikkisoittimia ja kaikkea muuta kuin lähtökohtaisesti nykyaikaisen sähköisiä. Yhtyeen musiikissa ovat vahvasti mukana mm. viulu, mandoliini, kitara, harmooni ja piano, rytmisoittimia unohtamatta. Väkevällä otteella pääasiassa hyvin tuttuihin hengellisiin lauluihin tarttuva kokoonpano levittää debyyttialbumillaan ilosanomaa niin positiivisella sykkeellä, että varttuneempaa musiikinystävää meno saattaa jossain vaiheessa jo hengästyttää. Tällä kokoonpanolla on kykyä ja taitoa vääntää mutkatkin suoriksi.

Maksetut Viulut on LupausNetin Vuoden lupaus 2015.

————-

LupausNetin Vuoden Valinnat kokoaa yhteen vuoden vaikuttavimmat ja mielenkiintoisimmat levyt. Vuoden Valinnoissa nostetaan esille myös kristillisen musiikin ilmiöitä; yhtyeitä, laulajia, soittajia, säveltäjiä, sanoittajia, esiintyjiä, tapahtumia ym., jotka vievät, ja haluavat viedä, evankeliumin ilosanomaa eteenpäin hengellisen musiikin välityksellä.

Kategorioita on tällä kertaa viisi: Vuoden artisti, Vuoden levy, Vuoden debyytti, Vuoden lupaus, Vuoden mieleenpainuvin kappale. Osassa kategorioista valitaan myös osa-alueellaan kunniamaininnan arvoisesti onnistunut erinomainen kakkonen. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistaan nyt neljättä kertaa. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistiin ensimmäistä kertaa vuoden 2011 saavutuksista. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistaan nyt kolmatta kertaa.

Tutustu aiempien vuosien Vuoden Valintoihin.

About The Author