LupausNetin Vuoden Valinnat 2015 – Vuoden levy – HERZ, Kuriton kakara

LupausNetin Vuoden Valinnat 2015 – Vuoden levy – HERZ, Kuriton kakara

HERZ-yhtyeen debyyttialbumi Kuriton kakara on monipuolinen, mielenkiintoinen ja erinomaisesti viimeistelty albumi, joka jää historiaan eräänlaisena käänteentekevänä albumina suomalaisessa kristillisessä musiikissa. Levynä, jossa suomigospelin vahvat ja vankat, hyväksi koetut perinteet kohtaavat tämän päivän vaatimukset. Aistittavissa on murros ja muutos, jollaista ei vielä aiemmin ole koettu. Kiitos HERZ!

HERZ-yhtyeen Kuriton kakara on LupausNetin Vuoden levy 2015.

————-

LupausNetin Vuoden Valinnat kokoaa yhteen vuoden vaikuttavimmat ja mielenkiintoisimmat levyt. Vuoden Valinnoissa nostetaan esille myös kristillisen musiikin ilmiöitä; yhtyeitä, laulajia, soittajia, säveltäjiä, sanoittajia, esiintyjiä, tapahtumia ym., jotka vievät, ja haluavat viedä, evankeliumin ilosanomaa eteenpäin hengellisen musiikin välityksellä.

Kategorioita on tällä kertaa viisi: Vuoden artisti, Vuoden levy, Vuoden debyytti, Vuoden lupaus, Vuoden mieleenpainuvin kappale. Osassa kategorioista valitaan myös osa-alueellaan kunniamaininnan arvoisesti onnistunut erinomainen kakkonen. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistaan nyt neljättä kertaa. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistiin ensimmäistä kertaa vuoden 2011 saavutuksista. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistaan nyt kolmatta kertaa.

Tutustu aiempien vuosien Vuoden Valintoihin.

About The Author