LupausNetin Vuoden Valinnat 2015 – Vuoden artisti – Ossi Mäki-Reini

LupausNetin Vuoden Valinnat 2015 – Vuoden artisti – Ossi Mäki-Reini
OssiMäki-Reini

© Samuli Kiviranta

Vanha sananlasku Ahkeruus on ilomme, laiskuus intohimomme ei päde ainakaan LupausNetin Vuoden artistiksi valitsemaan Ossi Mäki-Reiniin. Vuonna 2015 ainakin Miriam, Pro Fide ja Maksetut Viulut -yhtyeissä sekä Eve&Ossi -duossa vaikuttava musiikin monitoimimies esiintyi kokoonpanojensa kanssa lukuisissa konserteissa ympäri Suomea. Siinä sivussa lauluntekijän kynä ehti synnyttää aimo pinon uusia lauluaihioita. Tämä taas johti siihen, että Mäki-Reini ehti vuoden kuluessa julkaista eri kokoonpanojen kanssa kolme laadukasta ja musiikkityyliltään toisistaan täysin poikkeavaa albumia.

Myös vuosi 2016 tulee miehen omien sanojen mukaan olemaan työntäyteinen, sillä alkanut vuosi pitää sisällään niin ikään kolme uutta albumia eri projektien puitteissa. Mielestämme Ossi Mäki-Reiniä voi poikkeuksellisen perustellusti palkita ja kannustaa jatkamaan ansiokasta työtään suomalaisen kristillisen musiikin eteenpäin viemisessä.

Ossi Mäki-Reini on LupausNetin Vuoden artisti 2015.

————-

LupausNetin Vuoden Valinnat kokoaa yhteen vuoden vaikuttavimmat ja mielenkiintoisimmat levyt. Vuoden Valinnoissa nostetaan esille myös kristillisen musiikin ilmiöitä; yhtyeitä, laulajia, soittajia, säveltäjiä, sanoittajia, esiintyjiä, tapahtumia ym., jotka vievät, ja haluavat viedä, evankeliumin ilosanomaa eteenpäin hengellisen musiikin välityksellä.

Kategorioita on tällä kertaa viisi: Vuoden artisti, Vuoden levy, Vuoden debyytti, Vuoden lupaus, Vuoden mieleenpainuvin kappale. Osassa kategorioista valitaan myös osa-alueellaan kunniamaininnan arvoisesti onnistunut erinomainen kakkonen. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistaan nyt neljättä kertaa. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistiin ensimmäistä kertaa vuoden 2011 saavutuksista. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistaan nyt kolmatta kertaa.

Tutustu aiempien vuosien Vuoden Valintoihin.

About The Author