LupausNetin Vuoden Valinnat 2012 – Vuoden debyytti – Kontrol, Lihaa ja verta

Kontrol_LihaaJaVertaKontrol-yhtyeen levy Lihaa ja verta on LupausNetin Vuoden debyytti 2012. Kontrol-yhtyeen albumi on myös LupausNetin Vuoden levy. Voit lukea perustelut täältä.

Kontrol-yhtyeen levy Lihaa ja verta on LupausNetin Vuoden debyytti 2012.

Vuoden debyytti -kategorian erinomainen kakkonen on Pieksämäkeläisen Dissonanssin napakasti nimetty debyyttialbumi Naarmuuntunut levy. Dissonanssin rikkaus on erityinen taito luoda suomi-gospelin taikinajuuresta jotakin melodisesti sointuvaa ja yllättävää sekä sopivasti muuttuvaa ja uusiutuvaa. Parhaimmillaan Dissonanssi nousee debyyttialbumillaan poikkeukselliseen liitoon.

————-

LupausNetin Vuoden Valinnat kokoaa yhteen vuoden vaikuttavimmat ja mielenkiintoisimmat levyt. Vuoden Valinnoissa nostetaan esille myös kristillisen musiikin ilmiöitä; yhtyeitä, laulajia, soittajia, säveltäjiä, sanoittajia, esiintyjiä, tapahtumia ym., jotka vievät, ja haluavat viedä, evankeliumin ilosanomaa eteenpäin hengellisen musiikin välityksellä. Kategorioita on tällä kertaa seitsemän: Vuoden artisti, Vuoden levy, Vuoden debyytti, Vuoden lupaus, Vuoden tapahtuma, Vuoden mieleenpainuvin kappale sekä Vuoden ulkomaiset poiminnat. Osassa kategorioista valitaan myös osa-alueellaan kunniamaininnan arvoisesti onnistunut erinomainen kakkonen. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistiin ensimmäistä kertaa vuoden 2011 saavutuksista.

lassi

lassi

Lassi Rosala on LupausNetin perustaja ja ylläpitäjä.
lassi

Latest posts by lassi (see all)

About The Author

lassi

Lassi Rosala on LupausNetin perustaja ja ylläpitäjä.