LupausNetin Vuoden Valinnat 2012 – Vuoden debyytti – Kontrol, Lihaa ja verta

Kontrol_LihaaJaVertaKontrol-yhtyeen levy Lihaa ja verta on LupausNetin Vuoden debyytti 2012. Kontrol-yhtyeen albumi on myös LupausNetin Vuoden levy. Voit lukea perustelut täältä.

Kontrol-yhtyeen levy Lihaa ja verta on LupausNetin Vuoden debyytti 2012.

Vuoden debyytti -kategorian erinomainen kakkonen on Pieksämäkeläisen Dissonanssin napakasti nimetty debyyttialbumi Naarmuuntunut levy. Dissonanssin rikkaus on erityinen taito luoda suomi-gospelin taikinajuuresta jotakin melodisesti sointuvaa ja yllättävää sekä sopivasti muuttuvaa ja uusiutuvaa. Parhaimmillaan Dissonanssi nousee debyyttialbumillaan poikkeukselliseen liitoon.

————-

LupausNetin Vuoden Valinnat kokoaa yhteen vuoden vaikuttavimmat ja mielenkiintoisimmat levyt. Vuoden Valinnoissa nostetaan esille myös kristillisen musiikin ilmiöitä; yhtyeitä, laulajia, soittajia, säveltäjiä, sanoittajia, esiintyjiä, tapahtumia ym., jotka vievät, ja haluavat viedä, evankeliumin ilosanomaa eteenpäin hengellisen musiikin välityksellä. Kategorioita on tällä kertaa seitsemän: Vuoden artisti, Vuoden levy, Vuoden debyytti, Vuoden lupaus, Vuoden tapahtuma, Vuoden mieleenpainuvin kappale sekä Vuoden ulkomaiset poiminnat. Osassa kategorioista valitaan myös osa-alueellaan kunniamaininnan arvoisesti onnistunut erinomainen kakkonen. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistiin ensimmäistä kertaa vuoden 2011 saavutuksista.

About The Author