LupausNetin syyskilpailu alkaa – voita pääsylippu Maata Näkyvissä -festareille tai upea levypalkinto

Tänään alkaa LupausNetin mahtavan ainutlaatuinen syyskilpailu. Kilpailuun osallistumalla voit voittaa pääsylipun Maata Näkyvissä -festareille tai upean levypalkinnon!

Kilpailuun osallistuminen on yksinkertaista ja helppoa. Voit osallistua tilaamalla LupausNetin artikkelit sähköpostiisi, tykkäämällä LupausNetista facebookissa sekä antamalla palautetta tai ideoita palaute-lomakkeen kautta tai sähköpostilla.

Kaikkien 11.11.2013 sivustosta facebookissa tykkäävien tai 23.10.-11.11.2013 välisenä aikana artikkelit tilanneiden tai palautetta antaneiden kesken arvotaan kaksi pääsylippua Maata Näkyvissä -festareiden lauantaiseen päiväkonserttiin Unelmakorjaamon ketjukolarikertomuksia. Konsertissa esiintyvät Audile, Great Wide North ja kls. Pääsylippujen lisäksi palkintona on festareiden pääesiintyjäksi saapuvan kanadalaisen Hawk Nelson -yhtyeen levypaketti, joka pitää sisällään niin yhtyeen tänä vuonna julkaistun uusimman albumin Made kuin viime vuonna ilmestyneen kokoelman The Songs You’ve Already Heard: Best of Hawk Nelson. Kilpailun voittajat arvotaan 12.11.2013.

Tutustu festari-ohjelmaan osoitteessa maatanakyvissa.fi. Hawk Nelsonista voit lukea lisää yhtyeen nettisivuilta hawknelson.com.

Kilpailun palkinnot

  • 1 kpl pääsylippu Maata Näkyvissä -festareiden lauantaiseen päiväkonserttiin Unelmakorjaamon ketjukolarikertomuksia.
  • 1 kpl pääsylippu Maata Näkyvissä -festareiden lauantaiseen päiväkonserttiin Unelmakorjaamon ketjukolarikertomuksia.
  • 1 kpl levypaketti (Hawk Nelson: Made ja The Songs You’ve Already Heard: Best of Hawk Nelson)

About The Author