LupausNet suuntaa toimintaansa

lupausnet_smallAlusta lähtien LupausNetin toiminnan keskipisteessä on ollut erilaisista kristillisistä musiikkipitoisista tapahtumista tiedottaminen. Tämän toiminnan ympärille on muodostunut muutakin kristillisen musiikin ilmiöiden ympärille keskittyvää tekemistä, kuten levyarvosteluja ja musiikkiuutisia. Välillä on kokeiltu uusiakin juttuja, kuten kristillistä levylistaa, mutta lähtökohta on aina pysynyt samana. LupausNetin toiminnan tärkein tavoite on ollut alusta lähtien evankeliumin välittäminen nostamalla eri tavoin esille kristillisen musiikin ilmiöitä; yhtyeitä, laulajia, soittajia, säveltäjiä, sanoittajia, esiintyjiä, tapahtumia ym., jotka vievät, ja haluavat viedä, evankeliumin ilosanomaa eteenpäin hengellisen musiikin välityksellä.

Välillä elämässä tulee kuitenkin eteen tilanteita, joiden kautta Jumala haluaa pysäyttää miettimään, johdattaa ja viedä eteenpäin. Vuodenvaihteen jälkeen LupausNet onkin vetänyt hieman henkeä ja pohtinut tulevaisuutta. Nyt pohdinta on viimein päättynyt ja on aika suunnata ja keskittää toimintaa uudelleen, perinteitä unohtamatta.

Jatkossa LupausNet keskittää voimavarojaan entistä enemmän tapahtumakalenterin ympärille. Konserttien ja musiikkipitoisten tapahtumien lisäksi LupausNetin tapahtumakalenterista löydät tulevaisuudessa myös muita, vähemmän musiikkiin ja enemmän Jumalan Sanaan keskittyviä hengellisiä tilaisuuksia. Pysy siis kuulolla ja vieraile sivustolla säännöllisesti. Näin pysyt ajantasalla mitä, missä ja milloin tapahtuu.

About The Author