Kirkkopuistossa Soi -esiintyjähaku on käynnistynyt

Kirkkopuistossa Soi -esiintyjähaku on käynnistynyt

Pori Jazzien aikaan järjestettävä Kirkkopuistossa Soi -tapahtuma on yli 20 vuoden aikana muodostunut tärkeäksi kesäiseksi kohtaamispaikaksi, joka kokoaa tuhansia ihmisiä yhteen musiikin ja evankeliumin äärelle. Tapahtuman järjestäjänä toimii Porin ev.lut. seurakuntayhtymä ja se toteutetaan täysin vapaaehtoisin voimin.

Ensi kesän Kirkkopuistossa Soi -ilmaiskonserttien sarjaan haetaan nyt esiintyjiä. Osa 18 konsertista järjestetään ulkona kirkkopuistossa Gospel-rekan lavalla ja osa sisällä Keski-Porin kirkossa. Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään osoitteeseen kirkkopuistossasoi@gmail.com.

Kerro hakemuksessa lyhyesti esittämänne musiikin tyylistä ja konserttikokonaisuuden hengellisestä teemasta. Laita hakemukseen linkit ääninäytteisiin ja muuhun materiaaliin. Kerro myös mahdolliset teille sopivat esiintymisajankohdat (päivä, kellon aika) sekä toiveenne esiintymispalkkiosta.

Hakuaika kesän 2018 konsertteja varten on 30.11.2017 asti. Valituille artisteille ilmoitetaan tammikuun 2018 aikana. Haku tulevia vuosia varten on lisäksi jatkuvasti auki.

Lue tapahtumasta lisää osoitteessa kirkkoporissa.fi.

 

About The Author