Jippii-työ täyttää 20 vuotta

Jippii-työ täyttää 20 vuotta

Tänä vuonna juhlitaan 20-vuotiasta Jippiitä. Juhlavuoden kunniaksi julkaistaan ensimmäinen kokoelmalevy, jolle on valittu 20 innostavaa Jippii-laulua vuosien varrelta.

Jippii-lapsityö alkoi vuonna 1998, kun ensimmäinen Jippii-näytelmäkiertue kiersi eri puolilla Suomea. Silloin ei vielä ollut olemassa Jippii-lauluja. Jippii 2 –kiertueen aikana lauluja alkoi syntyä ja ensimmäinen levy Jippii, Taivaan Isän hommissa julkaistiin 2001. Työ alkoi kasvaa, kun suuren suosion myötä Jippii-lähetystapahtumia ryhdyttiin järjestämään yhä useammin eri puolilla Suomea. Kiertämisen seurauksena lapsikuoroja alkoi pian syntyä eri seurakuntiin, kirkkokuntiin ja kouluihin.

Jippii-levyjä on 20 vuoden aikana ilmestynyt suomen kielellä kaikkiaan 10 kappaletta. Nämä levyt sisältävät yhteensä 130 laulua. Jippii-musiikkia on levytetty suomen kielen ohella myös muilla kielillä. Lauluja on käännetty ja tehty suomen kieli mukaan luettuna jo 30 eri kielellä. Yhteensä Jippii-aiheisia levyjä on eri kielillä julkaistu 50 kappaletta.

Tämän vuoden aikana järjestetään runsaasti Jippii 20 v -konsertteja. Päätapahtumia ovat vappuna 1.5. Helsingin Tuomiokirkossa järjestettävä levynjulkistuskonsertti, Ison Kirjan juhannuskonferenssin avajaisjuhla 20.6. sekä Ryttylän Kansanlähetyspäivien konsertti 8.7.

Lue lisää työstä osoitteessa jippiimissio.fi.

lassi

lassi

Lassi Rosala on LupausNetin perustaja ja ylläpitäjä.
lassi

Latest posts by lassi (see all)

About The Author

lassi

Lassi Rosala on LupausNetin perustaja ja ylläpitäjä.