Gospel Helsinki järjestää lokakuussa Cirkon Solmu-salissa avoimen ja maksuttoman gospelworkshopin

Gospel Helsinki järjestää lokakuussa Cirkon Solmu-salissa avoimen ja maksuttoman gospelworkshopin

Gospelkuoro Gospel Helsinki järjestää sunnuntaina 30.10.2016 Uuden Sirkuksen Keskus Cirkon Solmu-salissa Helsingissä avoimen ja maksuttoman gospelworkshopin. Workshopissa opitaan gospellauluja yksi- ja moniäänisesti sekä tutustutaan CVT-tekniikkaan, gospelsoundiin ja rytmikkääseen gospellaulamiseen kuuluvaan liikkumiseen. Tapahtuman opetuskielinä ovat suomi ja englanti. Workshopissa on mahdollisuus myös kuulla lisää Gospel Helsinki -kuoroon liittymisestä. Gospelworkshop alkaa klo 12 ja päivä huipentuu iltakonserttiin klo 18.30 alkaen, jolloin Gospel Helsinki esittää parhaita paloja mittavasta ohjelmistostaan ja Workshopin osanottajat pääsevät laulamaan kuoron kanssa.

Gospel Helsinki -kuoro laulaa nykygospelia, soivaa ilosanomaa, jonka juuret ovat Yhdysvalloissa maan afroamerikkalaisen väestön hengellisessä musiikissa. Kuoron koti on Helsingissä, Meilahden seurakunnassa, mutta se kokoaa yhteen gospelmusiikista kiinnostuneet laulajat kaikkialta pääkaupunkiseudulta. Gospel Helsinki on toiminut jo viitisentoista vuotta ja kulkenut pitkän matkan pienestä nuorisokuorosta neliääniseksi gospelkuoroksi, jossa on mukana 60 eri-ikäistä laulajaa.

Gospel Helsinki -kuoron järjestämä työpaja on avoin ja maksuton, mutta mukaan mahtuu vain 60 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan ja lue lisää tapahtumasta osoitteessa gospelhelsinki.fi.

About The Author