Exit 30 vuotta Askeleita -konserttikiertue syksyllä

Exit 30 vuotta Askeleita -konserttikiertue syksyllä

Exit-yhtye juhlistaa 30-vuotista matkaansa ja lähtee syyskuussa 2017 juhlakiertueelle. Viisiosaisen kiertueen konserttipaikkakunnat ovat Helsinki, Tampere, Seinäjoki, Oulu ja Jyväskylä.

Ensimmäisen keikkansa syyskuussa 1987 soittanut Exit on iso pala suomigospelin historiaa. Kunnioitettavat kolmekymmentä vuotta toiminnassa ollut yhtye tarkoittaakin monelle gospelmusiikin ystävälle lähes samaa kuin käsite suomigospel. Vuonna 1989 julkaistun ensilevyn jälkeen yhtyeeltä on ilmestynyt 14 albumia ja useita kokoelmalevyjä.

Yhtyeen kokoonpano on elänyt vuosien varrella jonkin verran, mutta tämä ei ole yhtyeen vauhtia hidastanut. Uusien kasvojen ilmestyminen yhtyeen jäsenistöön on muokannut ja uudistanut Exitin musiikillista ulosantia juuri niin sopivasti, että yhteys aiempaan on uudenlaisesta materiaalista huolimatta säilynyt tunnistettavana ja tuotantoa yhdistävänä.

Exitin jäsenistöön kuuluvat juhlavuonna perustajajäsenet Pekka Simojoki (laulu), Timo Luoto (rummut) ja Matti Puttonen (laulu ja koskettimet) sekä uudempaa kalustoa edustavat Timo Jouppi (basso), Jari Levy (laulu ja koskettimet), Jarkko Jouppi (kitara) ja Markku Perttilä (laulu ja kitara).

Exit juhlakiertue 2017

27.9. Helsinki, Savoy-teatteri
28.9. Tampere, Tampere-talo
29.9. Seinäjoki, Urheilutalo
30.9. Oulu, Madetojan sali
1.10. Jyväskylä, Paviljonki

Konsertit alkavat klo 19. Kesto noin 2h15min väliajan kanssa.

Lue aiheesta lisää osoitteessa exityhtye.com.

About The Author