LupausNet

lupausnetSivusto on perustettu elokuussa 2007 ja avattu syyskuussa 2007. Raamatunpaikat 1. Joh. 2:25 / Room. 4:20-21 kertovat sivuston nimen alkuperästä ja elämän tärkeimmästä asiasta: Uskosta Jeesukseen Kristukseen Vapahtajaamme ja hänen antamastaan lupauksesta, iankaikkisesta elämästä.

Sivustoa ylläpidetään yhteiskristilliseltä pohjalta. LupausNetin tärkein tavoite on välittää evankeliumia nostamalla eri tavoin esille kristillisen musiikin ilmiöitä; yhtyeitä, laulajia, soittajia, säveltäjiä, sanoittajia, esiintyjiä, tapahtumia ym., jotka vievät, ja haluavat viedä, evankeliumin ilosanomaa eteenpäin hengellisen musiikin välityksellä. Tärkeimpiä työvälineitä tavoitteen toteuttamisessa ovat mm. tapahtumakalenteri, uutiset, artistiesittelyt ja levyarvostelut.

Sivustoa ylläpitää Lassi. Voit antaa palautetta, lähettää tiedotteita tai muuten olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen posti (at) lupaus.net tai palaute-lomakkeella. Lähetä sähköpostia myös, jos olet kiinnostunut tukemaan LupausNetin toimintaa esim. mainostamalla sivustolla.

—————

Keikkatiedot julkaistaan sitoumuksetta. Keikkatiedot kerätään jokaisen keikkakalenterissa olevan esiintyjän omilta nettisivuilta, joten keikkatietojen paikkansapitävyys on mahdollista tarkistaa sieltä. Mahdolliset muutokset pyritään päivittämään listaan. Ylläpitäjä ei ota vastuuta tietojen oikeellisuudesta, virheettömyydestä tai ajantasaisuudesta. Ylläpitäjä ei vastaa mistään internetpalvelun käytöstä mahdollisesti aiheutuneesta vahingosta.

Tapahtumat

kesä
28
ke
all-day Jippu @ Järvenpää, Blueskirkko
Jippu @ Järvenpää, Blueskirkko
kesä 28 all-day
Jippu @ Järvenpää, Blueskirkko | Järvenpää | Suomi
 
all-day Tommi Kalenius @ Uusikaupunki, Iltatori
Tommi Kalenius @ Uusikaupunki, Iltatori
kesä 28 all-day
 
kesä
30
pe
all-day Evankeliumijuhla @ Helsinki, jäähalli ym.
Evankeliumijuhla @ Helsinki, jäähalli ym.
kesä 30 – heinä 2 all-day
https://www.evankeliumijuhla.fi/
all-day Ida Bois @ Tampere, Vapaakirkon kesäjuhlat
Ida Bois @ Tampere, Vapaakirkon kesäjuhlat
kesä 30 – heinä 1 all-day
 
all-day kls. @ Helsinki, Evankeliumijuhla
kls. @ Helsinki, Evankeliumijuhla
kesä 30 all-day
 

Share This