Jaana Pöllänen

Pop | lisätietoja jaanapollanen.fi

Pohjois-Savosta kotoisin oleva laulaja Jaana Pöllänen tuli suurelle yleisölle tutuksi viimeistään vuoden 2000 tangomarkkinoilla saavutetun menestyksen kautta. Sittemmin hengellisen musiikin esittämiseen keskittynyt Pöllänen asuu Jokioisilla ja kiertää nykyisin Suomea laulaja-evankelistana. Jaana Pöllänen on julkaissut urallaan neljä pitkäsoittoa, joista viimeisin Valoksi elämäsi polulle ilmestyi vuonna 2016.

Jaana Pöllänen Facebookissa

Luojan kaunein ajatus -konsertti
-lauluja maaninkalaislähtöisten sisarusten, Tuulikki ja Jaana Pölläsen, elämän varrelta kotikirkossa, sunnuntaina 16.7. klo 14.00 Maaningalla. Heitä säestää kanttori Talvikki Attila-Pekonen sekä Jaanan puoliso, Ville Uusitalo

Maaningan Käärmelahdesta kotoisin olevien Pöllästen sisarusten, Tuulikin ja Jaanan kauan odotettu yhteiskonsertti toteutuu vihdoin kesäisenä heinäkuun sunnuntaina.

Miltei vuosikymmenen Norjassa asustanut Tuulikki Pöllänen pääsi aikanaan konservatorioon opiskelemaan muusikoksi, mutta valitsi kuitenkin kansainvälisen ympäristöinsinööri-koulutuksen. Tämä multilahjakkuus on kuitenkin pitänyt musiikin tärkeimpänä harrastuksenaan kaikki nämä vuodet. Tuulikki on laulanut Savonlinnan Oopperakuorossa, Savolaisen Osakunnan laulajissa ja nyttemmin Stavangerin Sinfoniakuorossa. Hänen sydämessään soi klassinen musiikki, mutta myös tilaa löytyy teatteri- ja kabaree-produktioille vapaa-ajallaan. Tuulikilla on myös joitakin lauluoppilaita joita hän auttaa oman äänen ja lauluvarmuuden löytämisessä.

Sisaruksista viisi ja puoli vuotta vanhempi Jaana on tehnyt monipuolisen päätoimisen laulajan uran ihan koti-Suomessa. Monet muistavat hänet vuoden 2000 tangoprinsessana, mutta tanssimusiikki on ollut vain pieni osa hänen työkenttäänsä. Hän on myös saanut toteuttaa laulelma ja viihdekonsertteja, sekä erilaisia estradiviihteen-tuotantoja. Nyttemmin viime vuodet työ on ollut hengellisessä musiikissa ja esiintymiset ovatkin keskittyneet yhteiskristillisesti ympäri Suomea eri seurakuntiin ja tapahtumiin.

Tämä raikas luonnolapsimainen parivaljakko tulee tulkitsemaan yhdessä ja erikseen elämän varrelta mieleen painuneita ja mukaan tarttuneita lauluja. Tuulikin sopraano tulee helähtämään perinteisessä Schubertin Ave Mariassa, mutta tulemme kuulemaan myös esimerkiksi suomalaisten säveltäjien, Oskar Merikannon ja Einojuhari Rautavaaran hengellisiä lauluja.

Jaanan tulkintana tullaan kuulemaan esimerkiksi sisarusten serkun, maaninkalaisen muusikko-opettaja Juhani Juvosen sävellys Elma Halosen tekstiin Ristinmies, Pekka Simojoen Voi mikä riemu sekä Jaakko Löytyn ja Kaija Pispan Kahden maan kansalainen.

Sisarukset ovat laulaneet duettoja lapsesta saakka. Siispä esimerkiksi Merikannon Oi kiitos sä Luojani armollinen tulee olemaan ehdottomasti yksi konsertin lauluista.

Jaanan ja Villen lapset ovat lupautuneet myös ensiesiintymään julkisesti tuossa konsertissa. Missä muodossa ja millä laululla, se jää nähtäväksi.

- Ja toki ehdottomasti lauletaan yhdessä myös yleisön kanssa! Lupaavat Tuulikki ja Jaana Pöllänen ja toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleeksi konserttiin, upeaan Maaningan kirkkoon.

Konserttiin on vapaa pääsy ja käsiohjelmatuotolla tuetaan seurakunnan musiikillista lapsityötä.


Lisätietoja:
Jaana Pöllänen, p. 044 974 5335, jaana.pollanen@sci.fi, www.jaanapollanen.fi
... See MoreSee Less

Luojan kaunein ajatus

heinäkuu 16, 2017, 2:00pm - heinäkuu 16, 2017, 7:00am

Luojan kaunein ajatus -konsertti -lauluja maaninkalaislähtöisten sisarusten, Tuulikki ja Jaana Pölläsen, elämän varrelta kotikirkossa, sunnuntaina 16.7. klo 14.00 Maaningalla. Heitä säestää kanttori Talvikki Attila-Pekonen sekä Jaanan puoliso, Ville Uusitalo Maaningan Käärmelahdesta kotoisin olevien Pöllästen sisarusten, Tuulikin ja Jaanan kauan odotettu yhteiskonsertti toteutuu vihdoin kesäisenä heinäkuun sunnuntaina. Miltei vuosikymmenen Norjassa asustanut Tuulikki Pöllänen pääsi aikanaan konservatorioon opiskelemaan muusikoksi, mutta valitsi kuitenkin kansainvälisen ympäristöinsinööri-koulutuksen. Tämä multilahjakkuus on kuitenkin pitänyt musiikin tärkeimpänä harrastuksenaan kaikki nämä vuodet. Tuulikki on laulanut Savonlinnan Oopperakuorossa, Savolaisen Osakunnan laulajissa ja nyttemmin Stavangerin Sinfoniakuorossa. Hänen sydämessään soi klassinen musiikki, mutta myös tilaa löytyy teatteri- ja kabaree-produktioille vapaa-ajallaan. Tuulikilla on myös joitakin lauluoppilaita joita hän auttaa oman äänen ja lauluvarmuuden löytämisessä. Sisaruksista viisi ja puoli vuotta vanhempi Jaana on tehnyt monipuolisen päätoimisen laulajan uran ihan koti-Suomessa. Monet muistavat hänet vuoden 2000 tangoprinsessana, mutta tanssimusiikki on ollut vain pieni osa hänen työkenttäänsä. Hän on myös saanut toteuttaa laulelma ja viihdekonsertteja, sekä erilaisia estradiviihteen-tuotantoja. Nyttemmin viime vuodet työ on ollut hengellisessä musiikissa ja esiintymiset ovatkin keskittyneet yhteiskristillisesti ympäri Suomea eri seurakuntiin ja tapahtumiin. Tämä raikas luonnolapsimainen parivaljakko tulee tulkitsemaan yhdessä ja erikseen elämän varrelta mieleen painuneita ja mukaan tarttuneita lauluja. Tuulikin sopraano tulee helähtämään perinteisessä Schubertin Ave Mariassa, mutta tulemme kuulemaan myös esimerkiksi suomalaisten säveltäjien, Oskar Merikannon ja Einojuhari Rautavaaran hengellisiä lauluja. Jaanan tulkintana tullaan kuulemaan esimerkiksi sisarusten serkun, maaninkalaisen muusikko-opettaja Juhani Juvosen sävellys Elma Halosen tekstiin Ristinmies, Pekka Simojoen Voi mikä riemu sekä Jaakko Löytyn ja Kaija Pispan Kahden maan kansalainen. Sisarukset ovat laulaneet duettoja lapsesta saakka. Siispä esimerkiksi Merikannon Oi kiitos sä Luojani armollinen tulee olemaan ehdottomasti yksi konsertin lauluista. Jaanan ja Villen lapset ovat lupautuneet myös ensiesiintymään julkisesti tuossa konsertissa. Missä muodossa ja millä laululla, se jää nähtäväksi. - Ja toki ehdottomasti lauletaan yhdessä myös yleisön kanssa! Lupaavat Tuulikki ja Jaana Pöllänen ja toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleeksi konserttiin, upeaan Maaningan kirkkoon. Konserttiin on vapaa pääsy ja käsiohjelmatuotolla tuetaan seurakunnan musiikillista lapsityötä. Lisätietoja: Jaana Pöllänen, p. 044 974 5335, jaana.pollanen@sci.fi, www.jaanapollanen.fi

View on Facebook

ÄÄNESTÄ RAKASTA YSTÄVÄÄNI AILAMARIA,
KOSKA HÄN ON YKSINKERTAISESTI PARAS KUNINGATAREHDOKAS TANGOFINAALISSA!

Soita: 0700 794 04
ja tai lähetä viesti ÄÄNI 4 numeroon 17131.
Viestin ja tekstarin hinta 1,50 euroa!

Tsempataan yhdessä AIlamari voittoon!

Tässäpä kuvassa Ailamari itse. Kuva on kaapattu ihan hänen omasta facealbumista :) Ja taitaapa olla taidotas selfie ;)
Ihana ihminen, taitava muusikko, hyvä laulaja! Jumalaisen kauniskin vielä!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Konsertit

Jaana Pöllänen @ Vaasa - Uumaja - Vaasa, Raamattu-risteily
heinä 13 all-day
 
Jaana Pöllänen @ Maaninka, Klo 14, Kirkko, Perhekonsertti
heinä 16 all-day
 
Jaana Pöllänen @ Peräseinäjoki, Aisamäen kesäteatterilla Ruohonkorren lailla -konsertti, klo 18
heinä 22 all-day
 
Jaana Pöllänen @ Äänekoski, telttakokous, klo 18
heinä 27 all-day
 
Jaana Pöllänen @ Alajärvi, klo 18, Paalijärvi, Telttakonsertti
heinä 28 all-day
 
Jaana Pöllänen @ Paltamo klo 19, Kesäteatterilla
heinä 29 all-day
 
Jaana Pöllänen @ Lahti, evankelistapaivat
elo 15 – elo 16 all-day
 
Jaana Pöllänen @ Turku, Evankeliumintalo, Valoksi elämäsi polulle -ilta, klo 16
elo 19 all-day
 
Jaana Pöllänen @ Pyhätunturi, Kairosmajan Ruskaviikko
syys 16 – syys 23 all-day
 
Jaana Pöllänen @ Turku, Evankeliumintalo, Valoksi elämäsi polulle -ilta, klo 16
syys 16 all-day
 
Jaana Pöllänen @ Kalajoki, Kristillinen opisto, Naistenpäivät, Naisten aamukahvit
loka 7 all-day
 
Jaana Pöllänen @ Turku, Evankeliumintalo, Valoksi elämäsi polulle -ilta, klo 16
loka 14 all-day
 
Jaana Pöllänen @ Ruovesi, klo 18
loka 19 all-day
 
Jaana Pöllänen @ Alajärvi
loka 20 – loka 21 all-day
 
Jaana Pöllänen @ Turku, Evankeliumintalo, Valoksi elämäsi polulle -ilta, klo 16
marras 18 all-day
 
Jaana Pöllänen @ Pyhätunturi, Itsenäisyyspäivän Juhlakonsertti, Tunturikappelissa
joulu 6 all-day
 
Jaana Pöllänen @ Pyhätunturi, Joulukonsertti, Tunturikappelissa
joulu 7 all-day
 
Jaana Pöllänen @ Turku, Evankeliumintalo, Kuulen taivaan tiukujen soivan -joulukonsertti
joulu 16 all-day
 

Uusimmat uutiset

Hengellisen musiikin festivaali viikonloppuna Lapualla

Hengellisen musiikin festivaali HMF järjestetään Lapualla kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa tulevana viikonloppuna 2.-3.7.2016. Lauantaina klo 14 käynnistyvässä tapahtumassa esiintyvät Tarvo Laakso & ...
Lue Lisää

Jaana Pöllänen LupausNetin tapahtumakalenteriin

Pohjois-Savosta kotoisin oleva laulaja Jaana Pöllänen on lisätty LupausNetin tapahtumakalenteriin. Pöllänen tuli suurelle yleisölle tutuksi viimeistään vuoden 2000 tangomarkkinoilla saavutetun menestyksen ...
Lue Lisää

Videot

Artikkeleita ei löytynyt.

Levyarvostelut

Artikkeleita ei löytynyt.
Share This