Brosef

Rap | lisätietoja brosef.net

Brosef on porilainen akustista funk-vaikutteista gospel-räppiä esittävä yhtye, joka on iloista energiaa, tarttuvia melodioita ja rytmikästä menoa hyvän sanoman kera. Maanläheisen bändin kappaleet ovat hyväntuulisia ja koskettavia. Biisien sanat ovat elämänmakuisia, helposti lähestyttäviä ja kumpuavat evankeliumin ytimestä.

Brosefin omaleimainen soundi syntyy mm. ukulele-bassosta, flyygelitorvesta, monenlaisista perkussiivisista soittimista, stemmalauluista sekä melodisesta räpistä.

Brosef Facebookissa

Brosefilla on nyt edessä enemmän keikkoja kuin koskaan. Ja tämähän tarkoittaa sitä, että se tulee olemaan myös paremmassa keikkatikissä kuin koskaan! Nyt on siis hieno tilaisuus pyytää meidät keikalle!

youtu.be/AfCparbgI00
... See MoreSee Less

View on Facebook

youtu.be/AfCparbgI00
Tässä livemeininkiä viime joulukuulta, olkaa hyvät!
Videosta kiitos jälleen huikea Eetu Linnankivi! :)
... See MoreSee Less

View on Facebook

Konsertit

Uusimmat uutiset

Porilainen gospelbändi Brosef kalenteriin

Kuluvan vuoden ensimmäisenä päivänä uuden EP:n Huippulaatuu julkaissut porilainen gospelbändi Brosef on lisätty tapahtumakalenteriin. Brosef-yhtyeen musiikki on persoonallista akustista funk-vaikutteista gospel-räppiä, jossa tarttuvat ...
Lue Lisää

Maata Näkyvissä 2016 esiintyjät on julkaistu

Maata Näkyvissä -festivaalien 2016 ohjelma on julkaistu tänään. Tapahtuman pääesiintyjinä kuullaan tänä vuonna perjantaina 18.11. kanadalaista Hawk Nelson -yhtyettä ja ...
Lue Lisää

Levyarvostelut

Artikkeleita ei löytynyt.
Share This